2. Ale Petre, kam se podela Tva logika? Nic o sobe jsem nerekl, mluvil jsem obecne o lepsich uzivatelych kterym tyto vypisy mohou byt ku prospechu. Zes napsal, ze nejsem lepsi uzivatel, OK, ale napsat, ze nejsem lepsi clovek, proboha jak to s tim souvisi? No nejsem, no a co? To sem nepatri.2. Ale Petre, kam se podela Tva logika? Nic o sobe jsem nerekl, mluvil jsem obecne o lepsich uzivatelych kterym tyto vypisy mohou byt ku prospechu. Zes napsal, ze nejsem lepsi uzivatel, OK, ale napsat, ze nejsem lepsi clovek, proboha jak to s tim souvisi? No nejsem, no a co? To sem nepatri.
Omyl, to spolu souvisí velmi úzce. Nejsi lepší uživatel jen proto, že znáš více detailů a máš více zkušeností než běžný, průměrný uživatel. Kdyby ses nazval pokročilejším uživatelem, bylo by to maximálně korektní, ale tohle už zavání nečím, co zde jako administrátor přišpouštět nehodlám.
Slovo
ja jsem tam nikdy nepouzil, lepsi uzivatel == pokrocilejsi nebo ten, kdo ma vuli se o tom neco naucit a ne jen klikat na "next", "next", "OK", to je pouze slovickareni, ktere Te evidentne velmi bavi, mne ne, ostatne na takove kraviny nemam cas.
3. Jen nechci mrsit dobry OS, tot vse.
Pak prosím zvaž, zda volíš vhodnou formu komunikace na tomto fóru.
Vim, co delam, sice jsem prisel zrovna z hospody, ale to na tom nic nemeni... :-)
Sve (potencialni, protoze zadane ifpodmince nevyhovuji) urazky si nech od cesty, ja Te taky neurazim.
Já tě nijak neurážím, laskavě si nevymýšlej a nepodsouvej mi nesmysly!
Tak ja nevim, Ty jsi asi negramot nebo co? Pisu potencialni, cili nerikam, ze mne urazis (protoze jsem nevyhovel Tebou zadane podmince, tj. ze BFU povazuju za blbce), cili ted mi nesmysly podsouvas Ty.
Blbci byli zmineni proto, abych dost explicitne zduraznil, co tim chci rict, je to proste nadsazka s ocividnym umyslem zdurazneni.
Dalo by se to velmi dobře opsat - méně zdatní/pokročilí/běžní uživatelé. Ale tys chtěl opakovaně za každou cenu používat vulgarismus.
Jo, tak mi porid sekretarku, ktera to bude vypisovat, ja tu od toho nejsem, ja chtel jit cestou maximalni prikladnosti. Ad vulgarismus - citis se tim pohorsen? Chudacku...
Ty se proste tesis na dobu, kdy budou vsechny konfiguraky totalne zas... identifikatory toho a toho konfiguratoru, budou se prepisovat pri jeho kazdem spusteni, bude to pomale, protoze to bude porad neco konfigurovat, a tak zbastlene, ze v tom ani nepujdou psat solidni skripty, ktere by mohly pracovat vzdy s /dev/hda4 s vedomym toho, ze to proste je flashka a ne interni HD...
Nic takového jsem nepsal a ani nemyslel, tak si opět laskavě si nevymýšlej a nepodsouvej mi nesmysly!
I memu psu doslo, ze to je opet nadsazka majici za cil upozornit na (realne hrozici) nebezpeci a zaslepenost uzivatelu. Chces pujcit meho psa? Je inteligentni, pomohl by Ti...
PS: Je opravdu super, kdyz se spolu - neustale - hadaji dva admini.
Nejsi admin.
Jo jo, jen si zamachruj. Mne je to sumafuck, proste cosi, co s sebou nese preci jenom zvysenou odpovednost, ja na oficialnich funkcich nikdy nestavel, na to nemam duvod ani dostatecne komplexy, abych to potreboval...
To totiz vubec neni normalni neutocna debata. Tim teda nechci tvrdit, ze za to muzes Ty, ne, jiste i ja
Všimni si prosím, zda zde byly někdy opakované problémy s jinými uživateli než s tebou. Nebyli. Neměl jsem je. Spousta lidí nemají stejné názory, nebo je mají úplně odlišné, ale jsou schopni je prezentovat a zdůvodnit, byť útočnějším či živějším stylem stylem, ale v určitých mezích, které jsi překročil.
Pokud vim, ja taky nez s Tebou nemel opakovane problemy. Ja se domluvit dovedu, muj problem je, ze nesnasim blbce.
proste jen zminuji fakt, ze to tu je, a je to nepripustne.
Souhlasím.
Jsi laskav.
Tomu vsak minim ucinit pritrz, je to vazne ostudne - a nezbude mi, nez ze serveru dobrovolne - a definitivne odejit. Bude to tak lepsi. J
Jsem o tom také přesvědčen.
Kecas umis, samozrejme to je tak vsechno, jakkoliv to nelze v zadnem pripade povazovat za mou vyhradni chybu.
PS: Vis sam, ze nejsem jediny, kdo ma o Tobe - velmi decentne receno - ponekud horsi mineni, no, kdyz si vzpomenu na nektere neoficialni debaty s ostatnimi, rekl bych, ze jich bylo dost. J