Ahoj. Tak jsem to konecne precetl cele:).
Souhlasim a zacnu se tim ridit.prestat delat helpra tem co pouzivaji wokna.Antivir nema aktualizaci bo nema klic,nejde nahrat pascal 5.5 (myslim ze byl za prachy.ale uz ted fakt nevim)........to je jenom z vikendu.
Delat podporu ale brat za to kacky....nebo odkazovat na prodejce pc. Os....uz vidim jak je fronta az do Poruby- od Alfy:)........
Kdo nema radzmeny a je zaslepeny tak at zustane u woken.
Velka vyhoda aptgetupdateupgrade a nic nehledat a zvlas instalit.
Kdyz budem bombardovat vyrobce hw tak se neco zmeni.
Chyba je i to ze Dell neprodava hw bez os.pred par mesici to tam jeste bylo ale jak jsem chtel objednat ntb pro kamose tak jsem musel koupit i os ktery je k hovnu.
Kdyz nebude podpora. Open source ve statni sprave tak se to do skol moc rychle nedostane. Uz davno mohly byt komply vsude na skoach kdyby se nekupovaly licence za moffice a mos. Jsou tam lidi kteri asi nevi ze je neco zadara.....kdyz se prachy sypou do vlastni kapsy tak proc b ych dal do skol linuxy...

A ten kdo rika ze linux je ten hnus co je jen text tak si neuvedumujou to ze zpousta serveru "pubosi" zprovozni je na linuxu ...protoze jim je dostupny.
Kdyby na kazdem vebu byla ikonka na cem jede tak by se linux dostal aspon nejak do podvedomi lidi.
Spousta lidem se nechce davat linux protoze jim vadi ito ze by museli neco hledat po forech.ale jednou najdu a podruhe vim aspon priblizne jak na to. U woken se nikoho nedovolaji.
Doufam ze to bude aspon trochu citelne.nekdy pisu rychleji nez premyslim.
Jsem na mobilu tak by se mi spatne hledal ten prispevek na citovani:)....
Uzijte si vikend:)