...
Tohle lynčování místních userů za minulé prohřešky táhnoucí se v jakémkoli tématu či diskuzi je opravdu blbost 
Ehm.. Prohřešky minulé? Koukni se na obsah příspěvků všech jeho profilů. Mě (a ostatním 17ti lidem) to přijde dost podobné.
Visteriusi, už v minulé diskuzi jsem si řekl, že na tvé rádoby smířlivé příspěvky nebudu reagovat. Nějak jsem věřil, že přestaneš bombardovat témata, v kterých se vyskytnu a tak nějak to "vyšumí". Tohle už je druhá diskuze, kde se vyložené snažíš odbočovat mimo téma narážkami na moji osobu. Minule jsem tě upozorňoval, že hovoříme o Kubuntu, nyní tě upozorňuji - nadpis diskuze " Microsoft tvrdě útočí na Linux. V rámci kampaně za Windows 7."
Takže aby bylo jasno:
- Za ten vtípek z dnešního rána se ti omlouvám. Psal jsi, že jsi postarší osoba, takže ok, ještě jednou sorráč.
- Pokud hodláš pokračovat ve stávajícím stylu, můžeme si to vyříkat prostřednictvím soukromých zpráv. Obávám se ale, že při první poslání do háje to uveřejníš někde na diskuzi a budeš požadovat opět BAN.
Tímhle definitivně uzavírám veřejnou diskuzi s tebou - další poznámky prosím adresuj do mé schránky.