chtěl bych na tuto debatu reagovat také. taková témata mi přijdou jako políček do tváře lidí, kteří pro nás Ubuntu dělají. Chcete Windows? Mějte je. A připlaťte si o pár tisíc víc. Myslím, že už jenom proto, že je Ubuntu zdarma, bychom měli být tolerantní. Já mám také kartu od Intelu a JJ a v honu po výkonu jsem dopadl na liveCD, jelikož jsem si rozhodil xserver a nejsem schopen ho spravit. Ale notebook budu vracet, tak to těch pár dní přežiju. Jsem hrdý na Linux, GNU/Linux a Ubuntu. A jsem hrdý na programátora, kteří je pro nás připravují. Mám Ubuntu půl roku a jak říkám, tak lama jako já se s Linuxem nikdy nenudí

. pokud jste pět let vydržel, nechápu Váš přechod. Hry nejsou všechno, jde také o ideu. Ovšem přijde mi, že by mohl zasáhnout Canonical a ze své firemní pozice si zajistit lepší přístup k hardwaru a dokumentaci. Oceňuji snahu programátorů ovladačů, ale to je nad jejich síly. Tady musí využít své pozice Canonical, jelikož výrobci grafik nenechají jednotlivce nahlédnout do svých dokumentací, zatímco Canonical by šlo svázat nějakou smlouvou. I za cenu toho, že jedno vydání distribuce nebude. Já bych tedy lepší ovladače vyměnil místo vyšší verze. Jinak si na Ubuntu nemůžu stěžovat. Jen ty ovladače