dobrý den,
nevím kde berete tu domněnku že si z vás dělám legraci, abych to trochu tedy vysvětlil a možná se i trochu představím. Je mi čtyřicet let, starám se o dvě děti a pracuji v mém stálém zaměstnání cca. 12h denně, dále vedu jeden internetový obchod, ač je to z podivem tak proto že mě to baví a je to můj koníček. Ve své práci jsem na pozici kde vedu tým lidí již dvacet let, mé moto zní " raději se desetkrát zeptej než způsobíš nevratný problém " asi deformace z práce, právě proto se raději zeptám. Tento systém mě nadchnul a i přes mnoho varování tento systém nainstaloval, nemůžete se mi tedy divit že se ptám na něco co je pro vás zcela běžná věc, víte - když používáte nějaký standard několik let a ten standart nějak reaguje ( reakce windows ) tak se mi nemůžete divit že jsem překvapen a ptám se. Nicméně stačí říct a ptát se již nebudu, vrátím se k windows a na něco takového zapomenu, poté se mi potvrdí to co jsem se dočetl na jenom EN webu: cituji: nemůžete se divit že tento systém není více mezi lidmi, tahle komunita je dost arogantní a nepřijme jen tak někoho kdo není v dané oblasti znalí ( v žádném případě to neberte osobně ), ještě jednou tedy, moc se vám omlouvám, jestli jsem vás z něčím naštval, ale jak jsem psal, stačí říct a odejdu. Děkuji za pochopení.
Martin Krnáč